GJ013-GJ015

GJ013-GJ015

RFID Silicone Wristband is widely used in extremely humid environments such as campuses, amusement parks, buses, community access control, field operations, etc. Even in harsh conditions such as immersion in water for a long time, it can be used normally. For RFID Silicone Wristbands, color printing and numbering, laser engraving are available.

Send Inquiry

Features

1. Made of good grade silicone material, non-toxic, environment-friendly, non-corrosive, degradable
2. Easy clean,re-wearable, and durable, so it is very suitable for long time use
3. Soft and flexible, easy to wear, and easy to use
4. Moisture-proof: Suitable for the humid environment
5. Waterproof, dust-proof, shock-proof, and high-temperature resistance

Size: diameter 55mm, 62mm,74mm
Model: GJ013-GJ015
Chips: LF 125Khz, HF 13.56Mhz, UHF 860-960Mhz (Optional)
Applications of RFID Silicone Wristbands
1. Musical Concert, Festival, Carnivals and other Experiential Marketing Events
2. Bars, Nightclubs, Fairs
3. Hotels, Leisure Resorts & Cruise Lines
4. Water park, Swimming pool, Playground, Theme & Amusement parks
5. Cruises
6. GYM, Racing, Bowling, Football & Sporting events
7. Efficient patient care, Hospital

Question 1: Is there stock for your products?
Answer: There is stock for different products in different periods.
Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.
Question 2: Do you offer samples?
Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
For samples out of stock, a new product needs to be arranged, and there is a sample charge.
Question 3: How can the artwork be offered?
Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.
Question 4: What is MOQ?
Answer: The MOQ is 100 pcs. The price is more competitive for bigger order quantities.
Question 5: What different RFID products do you offer?
Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.
Question 6: What shipping way is adopted?
Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients’ specific requirements and order quantity.
Question 7: What is the lead time?
Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
The production time is different in different periods for different orders.
Please consult us according to the specific requirements of your order.
Question 8: What payment do you adopt?
Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for a small amount.

gj013 gj015 6

gj013 gj015 7

Hot Products